Silver Rocket

Jak parkovat v Dolní Bukovině

ÚV SRR 3. 7. 2009

Do Dolní Bukoviny se dostanete lehce. Kdo pojedete vlakem, vystoupíte v Mnichově Hradišti a pak pěšky, autobusem z Mladý Boleslavi nebo Mnichova Hradiště se dá z zajet až na Bukovinu. Autem je to takhle: pojedete na dálnici na Liberec a pár kilometrů za Mladou Boleslaví (ve směru od Prahy) odbočíte na Mnichovo Hradiště. Dál se jede na Klášter a pak už na Bukovinu. Máte mapy a nejste blbý, to se lehce zvládne.

Ale jak na místě, že jo. Koukněte sem:



Kdo jede pod stan na koupaliště a jede třeba už v pátek (a nebo tam chce přespat ze soboty na neděli), ten projede po žlutě vyznačený silnici celou Dolní Bukovinu, na kase u koupaliště dostane přidělený místo pro auto i pro stan a je to hotový. Kdo ale jede autem jen na otočku a chce se po koncertě vrátit, pro toho je připravený parkoviště hned za vjezdem do vesnice (na obrázku překvapivě vyznačený velkým P). Prostě vjedete do Dolní Bukoviny a hned za hospodou si vpravo všimnete velký posekaný louky.

POZOR: v ten samej den probíhá v okolí Dolní Bukoviny triatlon, pořádají to takový příjemný chlapíci. Ta posekaná louka-parkoviště by měla pojmout jak auta triatlonistů, tak auta fanoušků kvalitního folku - teda vás. Budou u toho organizátoři triatlonu, mají tohle na starost a řeknou vám, kam si to dát.

Když teda auto necháte na parkovišti, běžte pak - moc prosíme - ke koupališti tou červeně vyznačenou cestou. Ne po žlutý silnici, ale po červený silničce. Na žlutý silnici se bude odehrávat triatlon, tak ať jim tam z toho neděláme zmatek. PROSÍME - nejezděte autem na koupaliště, pokud se chcete hned po koncertě vracet domů. Snažte se káru FAKT nechat stát před vesnicí. Díky!

Všechno jasný? Jestli ne, pište. Návštěvní řád koupaliště bude příště.
Díky, těšíme se!

ÚV SRR